26 Şubat 2013 Salı

Etiler Elektrikçi

Etiler elektrikçi ustası , hizmetinizde tüm arızalara bir telefon kadar yakınız . Etilerde elektrikçi denince akla ilk volkan tesisat gelir .

Bu alan adı bu hikye ile birlikte kiralnamkatadır . Sizde elektrikçi iseniz müşterilerinize , müşteri katmak istiyorsanız bizi arayın bu alanda telefon nuamara ve adresiniz sizi tanıtan yazınız yer alasın

Kardeşler Elektrik, 1998 yılında hizmete başlamıştır. Kurucularının bu alanda yılların tecrübesine sahip iki kardeş olması nedeniyle Kardeşler Elektrik ismini tercih etmiştir. Elektrikçi sektörünün ve ilişkili tüm sektörlerin hareketli olduğu o yıllardan, deprem sonrası tüm inşaat ve ilişkili sektörlerinin sekteye uğradığı bu yıllara kadar sapasağlam ve dimdik bir şekilde hizmetlerine devam etmiş, "kalitemiz güvencemizdir" anlayışıyla hiç durmadan farklı sektörlerin elektrik işlerini başarıyla tamamlamıştır. Kardeşler etilerde elektrikçiler , herşeyden önce karşılıklı güven ilişkisine önem vermektedir, elektrik işlerini yerine getirdiğimiz hiçbir birey ya da firmanın bizden kaynaklanabilecek herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmaması için tüm gücümüzle gayret göstermekteyiz. Sizin rahat etmeniz bizim rahat uyumamız demektir. Bizler elektrikçi etiler olarak işimizi iyi yapmaktayız. Elektrikci arıyorsanız biliniz ki doğru adrestesiniz. Bilgi almak için temas kurmaya lütfen çekinmeyiniz.

1 yorum: